Ergonomische dragers 

Een voorgevormde ergonomische drager (draagzak) is een uitkomst als je wel wilt dragen, maar niet (alles) wilt of kunt knopen. Hierbij is er namelijk al een vast rugdeel en hoef je minder te knopen.

Afhankelijk van de variant drager hoef je niets te knopen, of knoop je een deel. De rest van het bevestigen gebeurt bijvoorbeeld met gespen of een kliksysteem, afhankelijk van de soort en het merk.

Zo heb je zelfs zonder te knopen wel alle voordelen van je kindje heerlijk dichtbij je!

Ergonomische dragers zijn er in verschillende soorten en kleuren stof.

 

Veel mensen geven aan het dragen met een draagzak een snelle en gemakkelijke manier van dragen te vinden.

 

Met een ergonomische drager kun je dragen op zowel de buik als de rug. Belangrijk is hierbij wel dat je een passende drager hebt voor je kindje en jou, die met je kindje meegroeit, volledig passend in te stellen is en het comfortabel draagt voor zowel je kindje als jou.

Als jij en je partner verschillen in postuur, zullen jullie bij wisselen van degene die je kindje draagt, ook de drager moeten aanpassen.

 

We adviseren je zo nodig graag bij het maken van een keuze met welke ergonomische drager je wilt gaan dragen.

 

Twijfel je over waarmee je wilt gaan dragen, bijvoorbeeld met een doek of juist met een ergonomische drager? Ook dan denken we graag met je mee! We geven dan nog wat extra uitleg en desgewenst laten we een aantal verschillende mogelijkheden zien, zodat je zelf kunt zien èn voelen wat bij je past!

 

Of je nu via ons een drager aanschaft, of er zelf al een hebt, we helpen je graag bij het leren dragen van je kindje op de juiste wijze met een ergonomische drager.